Marga’s hairstyling: Kunst voor je haar

Marga’s Hairstyling is de plek waar haarmode écht leeft en waar klanten zich thuis voelen. Gevestigd op een prachtige en sfeervolle locatie aan de rand van de binnenstad van Venlo zijn zij goed bereikbaar.

31 jaar geleden, we hebben het over februari 1984, ontstond bij Marga het idee om een eigen kapsalon te beginnen. “Ik vond het belangrijk om mijn eigen ideeën uit te kunnen dragen. Al vanaf het begin ben ik geïnspireerd door Londen. De Engelse stijl van ‘Sassoon’ gaat uit van het natuurlijke. Ik kwam hiermee in aanraking door enkele foto’s die ik in de jaren ’70 in een tijdschrift zag staan.” In mei van dat eerste jaar werd de eerste werkneemster, Angelien aangenomen, zij werkt nog steeds als kleurenspecialist binnen de salon. Vijf jaar later werd het pand aan de Straelseweg in Venlo betrokken. Een pand wat past bij de filosofie van Marga’s Hairstyling: in het natuurlijke, het aparte zoeken.

Marga Kerren-Steegh:

“Het creëren van een nieuwe coupe is hetzelfde als het creëren van een nieuw kunstwerk”

Het creëren van een kunstwerk

Het creëren van een nieuwe coupe is bij Marga’s Hairstyling hetzelfde als het creëren van een nieuw kunstwerk. Door jarenlange ervaring en jaarlijkse bijscholing zijn de kapsters van Marga’s hairstyling op de hoogte van alle trends die ze perfect laten aansluiten op de wensen van de klant. 1 à 2 keer per jaar wordt Londen bezocht om daar een One-to-One course te volgen Bij Silvia Salerno een van de topkappers uit de branche. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met de structuur van het haar, de vorm van het gezicht en de persoonlijkheid van de te knippen persoon, waardoor de nieuwe coupe perfect past bij wie je bent.

Duo behandeling

Er wordt gewerkt met een klein professioneel team. Na een hartelijke ontvangst werken zij met veel passie en plezier aan de nieuwe coupe. Gezamenlijk creëren zij iets unieks. En gezamenlijk betekent ook echt gezamenlijk. Er wordt overlegd met de klant en met elkaar, terwijl de een zorgt voor de knipbeurt, zorgt de ander voor de perfect bijpassende kleur. Daarnaast geven zij graag advies over het verzorgen en behouden van de nieuwe coupe. Bij Marga’s Hairstyling wordt gewerkt met de professionele
haarverzorgingsproducten van Artisan, Goldwell, Nook en Sassoon. Daar is bewust voor gekozen. Deze producten respecteren het haar zoveel mogelijk, de kleuren houden lang en je haar ziet er mooi en natuurlijk uit met een schitterende glans.

Kwaliteit ook in de toekomst

De manier van werken en de gekozen producten passen perfect bij mensen die kwaliteit zoeken én er leuk uit willen zien. In de toekomst wil het team dezelfde kwaliteit kunnen leveren en met evenveel enthousiasme elke klant behandelen.