Knippen

Welkom bij Marga’s Hairstyling. De plek waar haarmode écht leeft en waar jij je thuis voelt. Wij zijn gevestigd op een prachtige en sfeervolle locatie aan de rand van de binnenstad van Venlo. Een bezoek aan onze salon is echt iets waar je naar uitkijkt.

Het creëren van een nieuwe coupe is in onze salon hetzelfde als het creëren van een nieuw kunstwerk. Door onze jarenlange ervaring en jaarlijkse bijscholing zijn wij op de hoogte van alle trends die we perfect laten aansluiten op jouw wensen. Ook houden wij rekening met de structuur van je haar, de vorm van je gezicht en jouw persoonlijkheid waardoor je nieuwe coupe perfect past bij wie je bent.

Wij werken met een professioneel, maar vooral leuk team. Na een hartelijke ontvangst werken wij met veel plezier en passie aan jouw (nieuwe) coupe. Wij geven je ook graag advies over hoe je je coupe thuis het beste kunt verzorgen, zodat je je nieuwe coupe mooi kunt behouden en er elke dag weer stralend uitziet. Alle producten die we gebruiken zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar in onze salon.